BÉKÉS MEGYEI POLGÁRI CIVIL EGYESÜLET HONLAPJA E-mail: bmcivil@t-online.hu

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

Magyar zászló mozgó-AndywebdesignMagyar címer-AndywebdesignMagyar zászló mozgó-Andywebdesign

SZÉKELY ZÁSZLÓ

Magyarország sorelválasztó címerrel vékony-Andywebdesign

Tagfelvétel

Lépjen be Ön is a BÉKÉS MEGYEI POLGÁRI NYUGDÍJASOK CIVIL EGYESÜLETBE!

Egyesületünk kapuja mindenki előtt nyitva áll, aki szervezetünk céljaival egyetért s azok megvalósulásához maga is hozzá kíván járulni. Bízunk abban, hogy közösségünk egyre nagyobb lesz, így ez által egyre hatékonyabb munkát tudunk majd végezni!

Tudnivalók a tagságról:

A POLGÁRI EGYESÜLETBE háromféle módon lehet belépni: általános tagként, támogató tagként és tiszteletbeli tagként.

Az általánosPOLGÁRI EGYESÜLETI tagok a klasszikus értelemben vett tagjai, aktívan részt vesznek az Egyesületünk életében, tisztségeket tölthetnek be. Rendezvényeinken, programjainkon lehetőségük szerint megjelennek, igyekeznek az aktív tagságra. Minden év elején tagdíjat fizetnek, ami 1200 Ft évente.

támogató tagok az ún. pártolói listán szereplő személyek. Kötelezettségeik és jogaik korlátozottak. Inkább csak támogatók, valójában nem tagjai az Egyesületnek.
Tiszteletbeli tagokat csak az Elnökség választhat be két általános tag ajánlásával.

Minden tagra nézve érvényes a szervezet Alapszabálya, amely a POLGÁRI CEGYESÜLET legfőbb dokumentuma. Annak figyelmen kívül hagyása senkit sem mentesíthet kötelességei és vállalásai alól.

A belépéshez szükséges továbbá az Egyesület Elnökségének jóváhagyása.

Jelentkezési lap:

A BÉKÉS MEGYEI POLGÁRI CIVIL EGYESÜLET való csatlakozáshoz az Alapszabály ismerete kötelező. Az Alapszabályt az honlapunkon ismerheti meg A tagfelvételt jelentkezési lap kitöltésével lehet kérvényezni.

A jelentkező elhatározza magát, hogy csatlakozni kíván Egyesületünkhöz. Első lépésben elolvassa (és elfogadja) Egyesületünk Alapszabályát, majd kitölti a jelentkezési lapot, amelyet postán vagy személyesen juttat el hozzánk. A jelentkezés beadása után az Elnökség dönt kérelme elbírálásáról.

Legyen aktív tagja Polgári Egyesületünknek!

20.gif (12920 bytes)

bmcivil@t-online.hu

Magyarország sorelválasztó címerrel vékony-Andywebdesign

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 3
Heti: 52
Havi: 40
Össz.: 46 965

Látogatottság növelés
Oldal: TAGFELVÉTEL
BÉKÉS MEGYEI POLGÁRI CIVIL EGYESÜLET HONLAPJA E-mail: bmcivil@t-online.hu - © 2008 - 2024 - p-egyesulet.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »